Sansa ta sa castigi Premii Cash!

cash

Incepe 2017 in stil mare cu NetBet!

Depune minim 40 RON pentru o șansă la marele premiu de 6000 RON CASH!
Între 3 Ianuarie și 1 Februarie, la fiecare 40 RON depuși câștigi un bilet la tombolă. Iar la sfârștiul perioadei promoționale, 20 de participanți norocoși se vor bucura de premii cash.

Accesează contul tău NetBet sau deschide-ti acum unul dand click aici pentru si urmeaza acesti pasi simpli pentru a te inscrie la tombola!

1Depune minim 40 RON,

2Primește biletul tău la tombolă prin email,

1Fii cu ochii pe NetBet pentru marea extragere!

Pentru fiecare depunere, jucătorii pot colecta maxim 10 bilete. Totuși, nu există nicio limită la câte bilete pot fi colectate pe zi.

Această promoție este valabilă din 3 Ianuarie până pe 1 Februarie. Nu este necesară înscrierea.

La fiecare 40 RON depuși, jucătorii primesc un bilet la tombolă. Fiecare jucător poate colecta maxim 10 bilete, pentru fiecare depunere. Nu există o limită la numărul de bilete ce pot fi acumulate zilnic.

Premiile puse în joc, au o valoare totală de 20.000 RON în bani CASH. Câștigătorilor li se vor acorda premiile în data de 2 Februarie. Premiile vor fi distribuite jucătorilor din ”TOP 20” astfel:

  • Locul 1 = 6000 RON
  • Locul 2 = 4000 RON
  • Locul 3 = 2000 RON
  • Locurile 4-10 = 800 RON fiecare
  • Locurile 11– 20 = 240 RON fiecare

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu