Schimbari IMPORTANTE in cadrul promotiilor Unibet! Bonusul de 100% urca pana la 1000 RON!!

Fiecare casa de pariuri on-line isi propune sa aduca in peisaj promotii extrem de tentante sau bonusuri de bun venit de exceptie pentru a atrage utilizatorii fideli, lucru complet firesc. Astfel, odata cu aparitia bonusurilor irezistibile din partea multor agentii on-line, Unibet ridica, la randul ei, stafeta, oferind o serie de imbunatatiri de clasa.


Bonusuri variate si noi facilitati!

Cu toate ca, pentru multi dintre noi, Unibet este casa de pariuri nr. 1 in Romania si prin prisma popularitatii si a numarului mare de utilizatori, lucrurile tind sa mearga din ce in ce mai bine. Unibet doreste sa acapareze complet piata pariurilor on-line.

  • 100% la prima depunere, pana la 1000 RON (Depui 1000 RON, joci cu 2000 RON) – conditii de rulaj: 35x;
  • 200% la prima depunere, pana la 300 RON (Depui 150 RON, joci cu 450 RON) – conditii de rulaj: 40x;
  • 20 de rotiri gratuite la jocul Superflip, disponibile pe mobil, indiferent de bonusul selectat.

Mai mult  decat atat, o serie de amanunte extrem de importante vor face diferenta in alegerile utilizatorilor in legatura cu apartenenta la o casa de pariuri:

  • Lansare Trustly – metoda de plata instantanee (doar pentru depuneri momentan) din conturile de internet banking ale utilizatorilor.
  • Eliminarea comisioanelor la depunerile cu cardul.
  • Retrageri disponibile pentru carduri Mastercard.
  • Lansare cashout pentru pariuri pre-meci, dar si pentru bilete multiple. In aceasta toamna este programata ultima actualizare a optiunii de cashout si extinderea ei catre majoritatea optiunilor de pariere pe toate sporturile.
  • Oferte permanente pentru Liga 1: 50% bonus la biletele multiple cu 4 selectii din Liga 1 si al cincilea pariu live gratuit.

Nu ezita sa te inscrii ACUM la Unibet pentru a beneficia de acest pachet ideal de bonusuri!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu