Scoate profit din biletele pe tenis »» UNIC: Joaca 4 meciuri si poti avea castig chiar daca ponturile nu-ti ies!

pariuri tenis

Fanii tenisului intra pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru US Open. Turneul de la New York se va desfasura incepand cu data de 28 august, iar pana atunci pariorii isi pot regla ”tirul” castigurilor. Prin intermediul celei mai recente promotii oferite de eFortuna, biletele pe tenis plasate in perioada  07.08.2017 – 27.08.2017  pot aduce castig, chiar daca sunt pierzatoare.

 20% din miză înapoi!

Această promoție se adresează tuturor utilizatorilor care au un cont activ pe site-ul www.efortuna.ro. Daca inca nu ai un cont deschis pe eFortuna, poti profita de promotie dand click aici.  

În perioada 07.08.2017 – 27.08.2017, toate biletele de tenis cu 4 meciuri primesc 20% din miză înapoi dacă au un singur eveniment pierdut. Cota minimă pentru ca un bilet să se încadreze în promoție este 5.00. Miza minimă pentru ca un bilet să se încadreze în promoție este 50 de lei.

Biletul de joc trebuie să conțină doar evenimente din tenis, in numar de exact 4. Pentru a primi 20% înapoi din miză biletul trebuie să aibă 3 evenimente câștigate și unul singur pierdut. Freebet-ul care se poate castiga prin intermediul acestei promotii este în valoare de maximum 50 de lei si trebuie jucat, la o cota de maxim 8, in termin de 7 zile din momentul în care a fost încărcat în cont.

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu