Profita acum de A DOUA SANSA la Winmasters » Ia un pariu gratuit de 50 RON in fiecare zi!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Te scoate des un meci pe bilet? Winmasters vine cu solutia ca tu sa castigi si in aceste conditii! Agentia iti returneaza banii pariati, in limita a 50 de RON pe zi! Nu mai pierde vremea si bifeaza profit cu oferta Winmasters!


Cum poți beneficia de ofertă?

1 Intră in contul tau Winmasters. Dacă încă nu ai cont la Winmasters, deschide-ți acum unul utilizând acest link special.

2 Plaseaza pariuri cu minim 5 selectii. Se iau în considerare doar pariurile combo cu minim 5 selecții cu cota min per selecție 1.25 și miza minimă per bilet 20 RON. Dacă o singură selecție este pierdută 100 % din miza va fi returnată sub formă de pariu gratuit, unul singur pe zi ( maxim 50 RON returnați sub formă de pariu gratuit pentru o miză de 50 RON).

3Dacă pariul plasat folosind pariul gratuit este câștigător, utilizatorul va primi câștigurile nete (câștig total – miză) în balanța sa de Cash pentru Pariuri Sportive.

Pariu Gratuit 50 RON

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu