Selecția specială de luni: RB Leipzig are cota 50 sa castige la Koln!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Leipzig luptă la Koln, pentru a 16-lea succes al campionatului in curs. În tur a fost 4-1 pentru ”tauri”, invingători cu scorul de 2-1 si in ultima deplasare pe ”RheinEnergieStadion”. 

Betfair vine cu o oferă specială pentru duelul Koln – RB Leipzig, programat luni, 1 iunie, incepand cu ora 21:30, in ultima dispută a rundei cu numarul 29 din Bundesliga. Toți noii clienți ai agenției pot paria pe varianta 2 solist la cota 50!
Miza maximă admisă în promoție este 5 lei.

Cum pot paria pe RB Leipzig la cota 50?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNPW: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plaseaza primul tau pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Koln – RB Leipzig (1/06/2020.) si alege sa castige RB Leipzig
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

Pariaza pe Leipzig la cota 50!

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu