Semifinalele Ligii Campionilor vin cu Pariuri Gratuite de 25 lei!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Pariu gratuit Liga Campionilor! Câștigă un Pariu gratuit de 25 RON în fiecare săptămână de acțiune din Liga Campionilor, până la semifinale !

Începând cu șaisprezecimi, dacă plasezi un pariu pre-meci creat cu funcția Creare Pariu pe orice meci din Liga Campionilor, Unibet îți oferă un Pariu gratuit live de 25 RON.

Poți câștiga un pariu gratuit în fiecare săptămână – adică în total opt pariuri gratuite. Plasează-ți pariul creat cu funcția Creare Pariu pe cea mai tare competiție inter-cluburi din lume și obține recompense!

CUM:

Mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont, iti poti deschide chiar acumul unul utilizand acest link special Dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi automat de bonusul de 300 lei oferit de agentie!

Deschide cont!

  1. Plasează un pariu pre-meci creat cu funcția Creare Pariu pe orice meci din Liga Campionilor (Miză minimă eligibilă: 50 RON. Cote minime per selecție: 1.4), iar Unibet îți oferă un Pariu gratuit live de 25 RON.
  2. Rundele (rămase) in care poti castiga pariuri gratuite:
  • 26 – 27 – 28 aprilie
  • 3 – 4 – 5 mai

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu