Semifinalele UCL se joacă în Game of Champions: Câștigă 125.000 lei!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

În această săptămână se decid finalistele Ligii Campionilor ! Avem super fotbal – Chelsea – Real Madrid și Manchester City – PSG – dar și o nouă rundă propusă de agenția Unibet în Game of Champions.

Participa complet gratuit la o noua runda a concursului, răspunde corect la întrebările din Liga Campionilor, pentru un premiu de 125 000 de lei Cash!

Poti participa la concurs chiar daca nu ai bani in cont sau pariuri efectuate la Unibet!

Cum pot participa?

Pentru a intra in concurs, mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont, iti poti deschide chiar acumul unul utilizand acest link special Dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi automat de bonusul de 300 lei oferit de agentie!

Deschide cont!

Cum se joaca Game of Champions?

Totul este extrem de simplu.

Intra in joc accesand linkul special al concursului sau butonul de mai jos, răspunde corect cele 6 răspunsuri și câștigă jackpotul de 125.000 RON! Pariurile tale pot fi modificate de mai multe ori, pana la ora de start a partidei.

În plus, acum beneficiezi și de  JETON A DOUA SANSA. Obtine o a doua sansa pentru a trimite predictiile tale! Pariaza minim 25 RON, revino pe pagina concursului si plasează noi predicții pentru marele premiu de 125.000 lei*!

  • Manchester City – Paris SG – CATE GOLURI VOR FI MARCATE IN TIMPUL REGULAMENTAR?
  • Manchester City – Paris SG – CARE JUCATOR VA MARCA PRIMUL?
  • Manchester City – Paris SG – CARE VA FI SCORUL CORECT?
  • Chelsea – Real Madrid – VOM AVEA MINIM 1 GOL IN FIECARE DIN REPRIZE?
  • Chelsea – Real Madrid – CAND VA FI MARCAT PRIMUL GOL?
  • Chelsea – Real Madrid – CARE VA FI SCORUL CORECT?

Joaca Game of Champions!

*In cazul în care există mai multi castigatori ai jackpotului, acesta va fi împartit în mod egal între aceștia.


 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu