Serbia – Romania: Un gol marcat de Romania iti aduce 200 lei!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 0

Startul Romaniei in Liga Natiunilor nu a fost cel asteptat, dar ”tricolorii” isi pot lua revansa luni, pe terenul Serbiei. Pariaza pe un gol al Romaniei in al doilea meci al grupei: Ai cota 10 la Sportingbet!

Termeni și condiții

  1. Această ofertă este valabilă doar pentru jucătorii noi care și-au deschis un cont folosind pagina specială a promoției în care se prezintă termenii și condițiile acesteia. Click aici pentru a-ti deschide contul!  
  2. Pentru a beneficia de cota 10 pentru pariul <România marchează> trebuie să te înregistrezi înainte de startul meciului, să faci o depunere de minim 40 de lei în contul tău de pariuri Sportingbet și să plasezi un pariu simplu pre-meci (înainte de începutul meciului) pe piața „Va înscrie echipa 2 vreun gol?” – „Da”.
  3. Pariul trebuie plasat la cota normală disponibilă în oferta de pariuri. Dacă pariul va fi câștigător, vei primi în cont câștigurile obținute din cota normală sub formă de bani cash, iar diferența până la cota de 10 va fi creditată în cont sub formă de FreeBet, imediat după încheierea meciului și soluționarea pariului.
  4. Miza maximă acceptată este de 20 RON sau echivalentul în valută conform ratei interne de schimb valutar. Dacă vei plasa un pariu mai mare de 20 RON, doar 20 RON vor fi luați în considerare pentru cota mărită.Oferta este valabilă doar pentru primul pariu plasat la Sportingbet.
  5. FreeBetul va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig vei primi in cont profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali, fără condiții de pariere.

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 200 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu