Ultimul episod din Serie A va avea loc in acest weekend. Profitam de ultima etapa pentru a ne intregi veniturile!

champions league

In acest weekend Serie A, unul din cele mai importante campionate de pe „Batranul Continent” isi va trage cortina si peste acest sezon competitonal. Nu avem cum sa ramanem indiferenti de acest fapt!


Bucuria spectacolului fotbalistic nu poate fi mai mare decat atunci cand emotiile unei ultime etape sunt asociate cu castigurile financiare. De aceea, cu aceasta ocazie Netbet a pregatit o super oferta pentru jucatori! Este vorba despre o promotie speciala in care beneficiezi de pana la 200 RON cashback pe platforma de cazino in urma ultimei etape din Serie A!

Cum imi poate aduce ultima runda din Serie A 200 RON CASHBACK?

alte cote


Cum particip la promotie?

Nota: Doar primul pariu eligibil pe bilet simplu per meci va fi luat in considerare pentru cashback. Bonusul se acorda doar pe platforma de cazino!


 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu