Sferturi de finala masculine la Wimbledon: Toate ponturile + un PARIU GRATUIT de 50 lei !

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Dupa ce ieri s-au stabilit semifinalele turneului feminin de la Wimbledon, faza a intrecerii in care s-a calificat si Simona Halep, astazi este randul baietilor sa lupte pentru accderea in careul de asi.

Toate cele 4 sferturi de finala, analizate pe larg de redactorii Pariuri1x2.ro,  vor fi transmise gratuit pe NetBet TV. Mai mult, agentia vine si cu o supriza pentru pariorii ce vor investi pe meciurile zilei la Wimbledon. Este vorba de un pariu gratuit de 50 de ron, pe care NetBet il ofera chiar si in cazul in care pronosticul tau este necastigator!

Cum poti beneficia de oferta?

1 Intra in contul tau NetBet. Daca inca nu ai cont la NetBet, deschide-ti acum unul utilizand acest link special.

2 Plasează un pariu single PRE-LIVE de min. 100 RON pe un eveniment din turneul de simplu de la Wimbledon și primești FREEBET 50 RON!

3 FREEBET-ul va putea fi plasat pe un eveniment LIVE de simplu de la Wimbledon în 24 de ore de la creditarea acestuia.

Deschide-ti acum un cont si profita de oferta!

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu