Simona Halep iti aduce pana la 500 RON in plus pentru triumful la Australian Open!

simona halep

Pe tot parcursul turneului de la Melbourne poti castiga cu 50% mai multi bani pentru pariul „Simona Halep castiga Australian Open”!


Simona Halep castiga Australian Open – 50% in plus la castig!

Toti utilizatorii care au conturi active pe www.efortuna.ro pot beneficia de aceasta super-promotie! Cum? E simplu.

Incepand cu 12 ianuarie 2018 si pana pe 28 ianuarie 2018, inainte de inceperea finalei de la Melbourne, trebuie sa plasati un pariu de minim 100 RON pe faptul ca Simona Halep castiga Australian Open. Biletul trebuie sa fie simplu, fara alte evenimente. Daca pariul este castigator, bonusul este acordat dupa validarea acestuia, in limita a 500 RON.

In absenta Serenei Williams, romanca este favorita la Melbourne, iar eFortuna are cele mai bune cote de pe piata pentru succesul ei la turneul australian!

simona halep

Bonusul este valabil 7 zile si trebie rulat de 10 ori pe o cota minima de 1.9.

Fiecare jucator poate beneficia de aceasta promotie o singura data.

Mai multe detalii gasiti aici!

 

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu