Slovacia – România »» Ia acum 50 LEI PARIU GRATUIT LIVE de la Betano!

Slovacia - Romania

Slovacia – România

se va juca miercuri, 26 iunie, începând cu ora 19:00. Cu ocazia acestui meci, Slovacia – România, Betano vine cu o ofertă de neratat, 50 LEI PARIU GRATUIT LIVE!

România vine după un succes impresionant cu Ucraina, scor 3-0 și o înfrângere cu Belgia, scor 2-0. De partea cealaltă, Slovacia a învins-o pe Belgia în prima rundă cu 1-0 și apoi a pierdut cu Ucraina, scor 1-2. Așadar, după doua etape disputate, toate cele patru echipe din grupa E au câte 3 puncte, dar tricolorii sunt lideri datorită golaverajului.

România este la un pas de calificarea în faza următoare de la EURO 2024, iar Betano îți oferă 50 LEI PARIU GRATUIT LIVE!

IA-L ACUM!

🎁Vezi cum beneficiezi de 50 LEI PARIU GRATUIT LIVE

Miercuri, 26 iunie, înregistrează-te le Betano folosind ACEST LINK

La pasul 3 de la înregistrare, introdu codul LIVE50 

Vei primi instant în contul de joc un Pariu Gratuit (Free Bet) în valoare de 50 Lei. Vei putea folosi Pariul Gratuit doar în timpul meciului disputat de tricolori.

IA-L ACUM!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Termeni & condiții Pariu Gratuit Live Slovacia – România

  • Această promoție este valabilă doar miercuri, 26 iunie.
  • Pariul gratuit live va putea fi folosit doar la partida tricolorilor de pe 26 iunie 2024.
  • Suma câștigată în urma folosirii Pariului Gratuit (Free Bet) vor ajunge directa în balanța reală. Astfel, câștigurile vor putea fi retrase oricând

România - Belgia

Betano  Betano BetanoBetano           

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

 

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu