Spania – Romania: Investitiile pe ultimul meci al grupei se fac la cote marite. Beneficiaza de cota 35.00 pentru victoria ibericilor sau de cota 150.00 pentru succesul „tricolorilor”!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Luni, incepand cu ora 21:45, va avea loc partida Spania – Romania, ultimul meci al celor doua formatii din cadrul Preliminariilor Euro 2020.


Cum pot beneficia de cote marite pentru Spania – Romania?

Acum, Betfair iti ofera oportunitatea de a marita pe cote de 35.00 pentru victoria spaniolilor si 150.00 pentru cea a nationalei noastre. Totul este extrem de simplu! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii de mai jos:

1. Inregistreaza-te la Betfair pe site folosind codul ZFBNNH
2. Pariaza! Primesti cota marita de 35.00 pentru victoria Spaniei si 150.00 pentru victoria Romaniei;
3. Castiga!

 


Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu