Sportingbet iti asigura pariurile pe confruntarea PSG – Barcelona »» Detalii!

Este pentru a 3-a oară când PSG și Barcelona se întâlnesc în faze avansate ale Ligii Campionilor, acest meci devenind deja un ”clasic” al celei mai puternice competiții intercluburi din Europa!
La Sportingbet trăiești la intensitate maximă aceste meciuri! Agenția vine în întâmpinarea și ajutorul pariorilor cu o asigurare a pronostiocurilor sub forma unui FreeBet de 25 RON!

CUM POȚI OBȚINE FREEBETUL DE 25 RON?

Loghează-te pe contul tău Sportingbet sau deschide-ți unul acum dând click aici! Plasează unul sau mai multe pariuri live pe meciul PSG – Barcelona, în valoare totală de minim 100 RON, și dacă la finalul meciului înregistrezi o balanță negativă de -100 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, Sportingbet își oferă un FreeBet de 25 RON. Disponbil pentru 5 zilei, FreeBetul de 25 RON va putea fi folosit pe orice pariu, la orice cotă. În eventualitatea unui câștig, suma va fi disponibilă în cont ca și bani cash, fără condiții de pariere.

Nu uita: Dacă îți deschizi acum un cont la Sportingbet, beneficiezi de un BONUS în valoare de 200 ron!

Notă: Pentru a te califica la această promoție trebuie să plasezi unul sau mai multe pariuri live în valoare totală de minim 100 RON, pe meciul PSG – Barcelona. Se vor lua în considerare doar pariurile pe bani reali soluționate între 14.02.2017, 00:01 EET și 14.02.2017, 23:59 EET.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu