Strike Betano: Provocari sportive lunare, premii de 100 000 de lei!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
3 0

Betano iti pune la dispozitie una dintre cele mai simple metode prin care te poti imbogati! Descarca aplicatia Strike, construieste seria maxima si poti castiga 100 000 lei!


Informatii generale despre aplicatia Strike

Disponibile pa iOS si pe Android, aplicatia Strike iti poate aduce 100 000 LEI prin provocari lunare in care va trebui sa dai pronosticuri la evenimentele sportive. Incepe cat mai devreme in fiecare luna pentru a-ti mari sansele la seria maxima, ce-ti poate aduce 100 000 LEI! Zilnic vei putea alege dintr-o serie de intrebari disponibile. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti alegi intrebarea potrivita, sa dai pronosticul corect si sa iti construiesti seria! Pti primi notificari cu rezultatele tale sau alarte inainte ca partida sa inceapa.

Premiile pe care le poti obtine prin aplicatia Strike
Cum pot participa?
  1. Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK special.
  2. Descarca aplicatia STRIKE;
  3. Acceseaaz contul tau Betano;
  4. Construieste seria CASTIGATOARE!

Termenii si conditiile generale

1. Aceasta oferta este valabila doar pentru cei ce detin un cont pe platforma Betano. In cazul in care un participan alege corect raspunsul unei intrebari, seria („strike-ul” lui continua) – daca nu, atunci Strike-ul revine la zero. Un utilizator poate castiga doar un premiu, acesta urmand sa fie cel mai mare in conformitate cu pozitia obtinuta in clasamentele individuale. Un utilizator poate castiga un singur premiu la clasamentele individuale si un singur premiu la clasamentele grupurilor.

2. Strike by Betano poate fi jucat doar in anumite perioade de timp! Acestea vor fi anuntate pe platforma cu 24h inainte de a incepe si vor fi denumite „Challange”.

3. Tipurile de clasament si premiile pot fi diferite, in functie de fiecare Challenge.

4. Un participant nu este obligat sa joace zilnic sau sa raspunda la toate intrebarile, insa cu cat raspunde corect la mai multe intrebari, cu atat seria lui va fi mai lunga.

5. Orele de blocare a intrebarilor sunt decise pe baza orei de start a unui eveniment; insa pot fi schimbate pentru a facilita intrebari ce urmeaza, decizia fiind la propria discretie a Betano;

6. Daca o intrebare ramane valabila in mod eronat, dupa ce un eventiment a inceput, Betano isi rezerva dreptul de a o bloca in orice moment;

7. Intrebarile pot fi adaugate in orice moment, insa cele mai multe vor intra in sistem la ora 01:00 UTC in ziua evenimentului;

8. Un participant poate avea un numar fix de vieti intr-o perioada Challenge. Pot exista si Challenge-uri in care nu se ofera vieti suplimentare. Folosirea unei vieti ii da porticipantului posivilitatea de a-si pastra seria Strike intacta, fara o creste insa. Totusi, folosirea unei vieti Strike exclude automat participantul din clasamentul pentru Marele Premiu pentru aceasta serie. Ca o regula generala, participantul poate intra in clasament pentru Marele Premiu doar daca nu a folosit vreo viata pentru a-si construi seria de 31.

9. Participantii por participa in competitia Strike de grup, atunci cand modul este disponibil. Utilizatorul poate face parte dintr-un singur grup. Un participant poate crea propriul grup in care sa se alature si altii sau poate intra intr-un grup deja existent. Un grup poate avea un singur administrator, acela fiind creatorul. Doar administratorul poate da alti participanti afara din grup, chiar si in timpul unei perioade Challenge. In acelasi timp, un participand poate parasi de buna voie grupul.

10. Participantul trebuie sa-si verifice contul Betano pentru a primi premiile. Verificarea pentru posibilitatea de retragere poate fi ceruta la discretia Betano, inainte ca o retragere sa fie acceptata.

11. Castigatorul va fi anuntat in maxim 30 de zile de la incheierea competitiei.


Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu