Summer Party: Câștigă 70 ROTIRI GRATUITE în perioada 18-24 iulie!

Revino zi de zi in contul Winmasters si participa la Summer Party! Pana in 4 septembrie, fiecare destinatie iti aduce o oferta noua!

Cum poți beneficia de oferta Summer Party?

1 Intră in contul tau Winmasters. Dacă încă nu ai cont la Winmasters, deschide-ți acum unul utilizând acest link special.

2 Daca ai deja cont, CLICK AICI »» Summer Party în Creta cu până la 70 de Rotiri Gratuite fără rulaj! Trăiește experiența uimitoare a sloturilor din categoria Pirates’ attack și ia-ți Rotirile Gratuite fără rulaj! Autentifică-te în cont de Luni, iulie până Duminică, 24 iulie.

3Rulează cel puțin 150 RON în sloturile din categoria Pirates’ Attack. Te așteaptă 10 Rotiri Gratuite fără rulaj la slotul Star Pirates Code!

PARTICIPĂ LA SUMMER TOUR

Destinatie 1: Mykonos (Intre 27 iunie si 3 iulie)
Destiantie 2: Corfu (Intre 4 iulie si 10 iulie)
Destinatie 3: Lefkada (Intre 11 iulie si 17 iulie)
Destinatie 4: Creta (Intre 18 iulie si 24 iulie)
Destinatie 5: Santorini (Intre 25 iulie si 31 iulie)
Destinatie 6: Kos (Intre 1 august si 7 august)
Destinatie 7: Skiathos (Intre 8 august si 14 august)
Destinatie 8: Thassos (Intre 15 august si 21 august)
Destinatie 9: Zakinthos (Intre 22 august si 28 august)
Destinatie 10: Rodos (Intre 29 august si 4 septembrie)


Pentru ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

 

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 800 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu