Super 8 » Castiga 5000 lei CASH cu meciurile rundei 27 din Bundesliga!

Super 8
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

In acest weekend va avea loc runda cu numarul 27 din Bundesliga. 888Sport te invita sa intri in cursa pentru 5000 RON cash prin promotia Super 8!

Ce este Super 8?

Super 8 este un concurs in care sunt alese 8 meciuri, iar fiecare jucator va trebui sa aleaga un rezultat de tipul „1”, „x” sau „2”. Cei ce intuiesc corect rezultatele partidelor intra in cursa pentru castigarea a 5000 RON cash!

Cum particip?

Totul este extrem de simplu! Nu trebuie sa ai nici un ban in cont la 888 pentru a juca. Tot ce trebuie sa faci este sa iti accesezi contul si sa joci in promotie! Daca nu ai deja cont, trebuie sa iti faci unul.

  1. Creeaza-ti un cont la 888Sport – CLICK AICI;
  2. Acceseaza promotia din meniul aferent;
  3. Castiga!

Exemplu de predictii (atentie: nu sunt predictiile noastre!)

Super 8

Super 8

Deschide-ti cont la 888Sport: Ai 1000 lei bonus!

 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu