Super pariu: Dupa 3-0 in turul cu City, Liverpool are cota 13.00 la calificare!

Desi Guardiola mai crede, inca, in sansele echipei sale, zarurile par deja aruncate in sfertul de finala 100% englezesc din Liga Campionilor, ce le opune pe Mancherster City si Liverpool. Returul de pe ”Etihad” incepe de la scorul de 3-0 in favoarea ”cormoranilor”. Chiar si in aceste conditii, Betfair propune o cota de 13 pentru calificarea lui Liverpool in careul de asi al intrecerii. 

Cum pot beneficia de cotele mărite pentru Manchester City – Liverpool?
  1. Inregistreaza contul Betfair folosind codul promotional ZFBNCB: Click aici! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Man City v Liverpool (10/04/2018) şi alege să se califice LIVERPOOL. Pariul tau trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final.
  3. Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus. Acest bonus trebuie rulat o singura data, la o cota de doar 1.2 sau mai mare. Poti sa foloseşti bonusul pe orice pariuri la cota minima de 1.2. Îl poti folosi pe o singură selectie sau pe un bilet cu mai multe selectii. Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel putin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu