Super varianta: COTA 50 pentru orice pariu ”sub/peste” 2.5 goluri in Bayern Munchen – Nurnberg!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Nurnberg vine dupa un rezultat bun, 1-1 acasa cu Leverkusen, insa pe terenurile adverse are mari necazuri: 6 meciuri, 4 infrangeri, 22 de goluri primite. Bayern a reusit sa castige la Bremen, etapa trecuta, dar in fata fanilor proprii, in campionat, este fara victorie de 4 partide! Alege sa pariezi pe ”sub/peste” 2.5 goluri in meciul Bayern Munchen – Nurnberg (8 decembrie): La Sportingbet ambele variante au cota 50!

Cum poti profita de oferta:

1.Deschide-ti un cont la Sportingbet accesand ACEST LINK! Doar astfel poti beneficia de promotie! 

2. Fa o depunere de minim 40 de lei in contul tau de pariuri. Depunerile făcute prin Moneybookers (Skrill) sau Neteller nu se califică pentru această promoție.

2. Pariază ”sub” sau ”peste” 2.5 goluri in meciul Bayern Munchen – Nurnberg, la cota normală afișată pe site. Miza maxima acceptata in promotie este 4 ron. 

3. Dacă pariul este câștigător, primesti cash câștigurile din cota normală, iar diferența sub formă de FreeBet. FreeBetul va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig vei primi in cont profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali, fără condiții de pariere. Freebetul este disponibil pentru 3 zile de la creditare.

 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu