La Superbet ai 24 LEI Pariu Gratuit la 23 LEI pariați în fiecare etapă din Superliga!

Superbet | Înregistrează-te, fă prima depunere și dă startul distracției cu Bonusul de Bun Venit de până la 500 LEI. În plus, vei beneficia și de 24 LEI Pariu Gratuit la 23 LEI pariati in fiecare etapa din Superliga. Super distracție plăcută!

Ce am de făcut?

Totul este super simplu! CLICK AICI și intră în contul tău.

Dacă încă nu ai un cont la Superbet îți poți deschide chiar acum unul utilizând acest link special. Astfel poți beneficia și de bonusul de 500 lei oferit de agenție tuturor noilor utilizatori!

FĂ-ȚI CONT ȘI JOACĂ

Cum pot beneficia de ofertă?

Nimic mai ușor

  • Acceptă oferta primită pe Superbet.ro sau în aplicația Superbet, înainte de startul fiecărei etape.
  • Pariază pre-meci sau live minimum 23 de lei pe oricare dintre meciurile din etapa curentă, la cotă de minimum 1.60/bilet single și cotă totală minimă 2.50/bilet acumulator.
  • Așteaptă validarea biletului și câștigă 24 de lei Pariu Gratuit cât ai zice Super!

FĂ-ȚI CONT ȘI JOACĂ

Daca esti nou la Superbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Superbet


Lasa un comentariu