SuperCalendarul de Craciun iti aduce premii zilnice la Superbet! Deschide un cadou nou in fiecare zi!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 1

SuperCalendarul de Craciun: Între 1-24 decembrie ai parte zi de zi de câte un cadou diferit, dacă ai cont activ la Superbet. Deschide un cadou nou in fiecare zi si bucura-te de surpriza!

Cum profiti de oferta?

Totul este extrem de simplu!

Deschide un cont la Superbet accesând acest link special. Automat poți încasa bonusul sport de 500 lei oferit de agenție, sau 1200 lei + 300 rotiri gratuite (bonus casino).

Accesează promoția SuperCalendarul de Craciun din sectiunea Superpromotii, în care beneficiezi în fiecare zi de un cadou nou.

  • Fiecare jucător are dreptul la un singur cadou pe zi în intervalul orar 00:01 – 23:59.

Deschide-ti cont si ia cadoul zilnic!

Daca esti nou la Superbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Superbet


Lasa un comentariu