SuperMondial cu SuperProno de 3.000.000 LEI + 40 LEI FREEBET + 200 ROTIRI GRATUITE la Shining Crown

SuperProno! Ai peste 3.000.000 de motive să participi! La Superbet, nivelul jocului atinge cele mai mari cote în timpul SuperMondialului, un turneu final cu totul și cu totul special, în care superstarul poți să fii chiar tu! Și-ți oferim milioane de motive să strălucești. Zi de zi, meci de meci. Fiecare zi începe cu o nouă rundă SuperProno. 

Pune-ți în valoare intuiția în cel mai iubit concurs de pronosticuri din România și ia-ți partea din premiul total de 3.000.000 de lei.

GO SUPER la Mondial!

Pentru a participa la SuperProno, urmează pașii de mai jos:

  • Click aici și intră în contul tău Superbet. Daca inca nu ai un cont la Superbet, iti poti deschide pe loc unul accesand acest link. Automat poti incasa bonusul de 500 lei oferit de agenti
  • Trebuie sa bifezi acordurile de marketing la inregistrare si efectueaza verificarea contului;
  • Pentru a participa la promoție, jucătorii trebuie să se autentifice în pagina dedicată “SuperProno” și răspundă la întrebările afișate în cadrul acesteia, până la încheierea termenului limită disponibil pe pagină.
  • Runda noua in fiecare zi din perioada 20 Nov – 17 Dec
  • Fond total de premiere de 3,000,000 RON
  • 100,000 RON in fiecare zi + 200,000 RON in ziua finalei

PARTICIPĂ GRATUIT


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Daca esti nou la Superbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Superbet


Lasa un comentariu