Te asiguram ca nu poti pierde cu pariurile pe Liga 1 »» Golurile echilibreaza balanta! Aici ai detalii, info si ponturi!

Pe 4 august începe a patra etapă din Liga 1. Bucură-te de spectacol și pariază fără emoții la NetBet!

Pariază minim 50 RON PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singură selecție și cotă minimă de 1.5 pe câte un meci distinct din Liga 1, Etapa 4 (04 – 07/08). Dacă biletele plasate sunt necâștigătoare, noi îți oferim 10 RON FREEBET pentru fiecare gol înscris în meciurile alese de tine.


VIDEO UPZ: Ponturile etapei a 4-a din Liga 1 » 5 sugestii marca ”Dan Bara”!

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ți acum unul dând click aici. Nu uita ca la NetBet fiecare nou client beneficiaza de cel mai mare bonus din tara: 1500 lei gratuiti!

2 Participa accesând butonul din promoția 10 RON fiecare GOL – Liga 1

1 Pariază pre-live sau live (orice tip de pariu) cu o singură selecție pe meciurile din Liga 1, iar noi îți dăm 10 RON FREEBET pentru fiecare gol înscris.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil pe bilet simplu per meci va fi luat în considerare pentru freebet. Freebetul maxim acordat este de 200 RON.

  • Suma maximă de freebet acordată unui jucător este de 200 RON.
  • Freebetul va fi creditat în secțiunea de Freebets din contul de Sport al jucătorilor în decursul a 48 de ore de la încheierea promoției.
  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere. Cerinţele de pariere ale Freebetului trebuiesc îndeplinite în termen de 7 zile de la primire.

Exemplu: 

Pariezi 1 solist (cota 1.80) in meciul Timisoara – Juventus Bucuresti. Miza impusa de promotie este 50 lei. Sa presupunem ca meciul se incheie nedecis, dar cu scorul de 2-2. Desi pronosticul tau nu a iesit, din cei 50 de lei investiti iti recuperezi 40 de lei, adica 10 lei inmultit cu cele 4 goluri inscrise.


 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu