Te asteapta cadouri speciale pentru fiecare gol marcat, marti si miercuri, in Liga Campionilor!

champions league

Pariază cel puțin 60 RON pe Liga Campionilor între 21 si 22 noiembrie, iar pe 23 noiembrie Unibet iti ofera o rotire gratuita la binecunoscutul joc Starburst pentru fiecare gol înscris în Liga Campionilor, pe durata acestor două zile! 

Pe scurt, tot ce trebuie să faci este să optezi la această promoție și să pariezi cel putin 60 RON pe unul dintre meciurile din Liga Campionilor!

Cum poti intra în competiție?

  1. Optează pentru promoție dand click aici
  2. Plasează cel puțin 60 RON (în total) la meciurile din Liga Campionilor.
  3. Pariurile trebuie să fie stabilite între 21 si 22 noiembrie, până la orele 23:59.CET.

Exemplu: Daca in meciurile de Liga Campionilor din zilele de 21 si 22 noiembrie se marcheaza 45 de goluri, tu vei beneficia de 35 de rotiri gratuite in jocul Starburst. Rotirile vor fi disponibile accesând slot-ul Starburst, în cursul zilei de Joi, 23 noiembrie. 


 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu