Bani gratis de pariat pentru Australian Open » 50 RON Free Bet daca pariezi pe tenis!

Tenis Freebet
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Vrei sa pariezi pe tenis? Australian Open iti pot umple buzunarele! Netbet este pregatita sa iti ofere cea mai buna promotie pentru maximizarea profitului! Acum, poti catiga saptamanal un Free Bet de 50 RON cu ajutorul partidelor din „sportul alb”!

Ai pierdut bilete combo pe tenis?

La NetBet primești săptămânal UN FREE BET dacă biletele tale pe tenis sunt pierzatoare!

Cum pot beneficia de oferta?
  • Intra in contul tau Netbet – daca nu ai unul, deschide-ti unul prin acest link special;
  • Plasează bilete single sau combo cu selecții doar din tenis, cotă minimă 1.4 per selecție și miză minimă 98 RON!
  •  La 3 bilete pierdute, NetBet te aduce din nou pe drumul spre câștiguri cu 50 RON FREEBET pe care îl poți juca pe un bilet LIVE sau PRE-LIVE cu selecții din tenis.

Notă: La această promoție, fiecare jucător poate primi un singur FREEBET pe săptămână. Pentru a participa la promoție înscrierea nu este necesară. Jucătorii trebuie să acceseze butonul ”Accept” din fereastra pop-up ce va apărea după ce biletul este finalizat și pariurile sunt stabilite.

50 lei Free Bet »» Click aici

Pariu Gratuit de 50 RON pe tenis

Pariu Gratuit de 50 RON pe tenis


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 400 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu