Tombola de Craciun Fortuna – 333 de premii si-a desemnat castigatorii!

Mos Craciun vine a venit in ajutorul nostru! Batranelul din Laponia s-a gandit ca un cadou foarte potrivit pentru urmatoarele sarbatori de iarna ar fi ca biletele necastigatoare sa fie… castigatoare! Casa de pariuri Fortuna a auzit de intentia Mosului si impreuna au facut incredibila promotie: “De Craciun, MOS FORTUNA vine cu renii, sa-ti aduca 333 de premii!” prin care putem castiga 3x Skoda Octavia, 30x Iphone SE sau 300x fulare personalizate

Astăzi, la prânz, a avut loc tragerea la sorți a Tombolei de Crăciun Fortuna – 333 de premii. Cele trei premii importante puse în joc – 3 autoturisme SKODA OCTAVIA – și-au găsit câștigătorii, după cum urmează:

Cristian Dumitru Tudor – București

Alexandru Buchilă – Iași

Alexandru Valeriu Popescu – Oltenița

Lista completă a câștigătorilor celor 30 de IPhone-uri va putea fi consultată pe blogul eFortuna: http://blog.efortuna.ro/lista-castigatorilor-la-campania-333-premii-de-craciun/ . În scurt timp, lista tuturor câștigătorilor va fi publicată pe pagina dedicate:www.efortuna.ro/333premii.

 

1000 de ron de asteapta in pachetul de bun venit propus de eFortuna – Click aici pentru a-ti deschide acum un cont! Pariaza gratuit de Craciun! 

 

 

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu