Trebuie sa profiti: Cota 10 pe succesul gazdelor in CSU Craiova – Gaz Metan » Pariul pierzator iti aduce DUBLUL MIZEI!

Cele doua grupari au pornit in actuala stagiune diametral opus. Confruntati cu grave probleme financiare, mediesenii au bifat in primele 7 runde doar 4 puncte, incasand nu mai putin de 14 goluri. Craiova este neinvinsa, vine dupa 3 victorii legate, iar o a 4-a consecutiva contabilizata diseara, ii urca pe Baluta & co. pe locul secund al ierarhiei.

Pariul logic – 1 solist – are acum COTA 10!

In mod normal situata in jurul valorii de 1.40, cota pariului 1 solist oferita de NetBet va poate aduce de 10 ori miza! Aceasta promotie este dedicata tuturor noilor clienti care isi deschid acum un cont la NetBet si urmeaza cei 3 pasi simpli de mai jos »» 

  1. Inregistreaza-te »» Deschide-ti acum un cont la NetBet – CLICK AICI! La inscriere utilizeaza  codul bonus COTAS
  2. Pariaza »» Pariaza 1 solist in meciul CSU Craiova – Gaz Metan Medias la cota actuala. Automat, daca ai urmat pasii, suma (maxim 40 de lei se iau in considerare pentru promotie) va fi multiplicata cu cota de 10. 
  3. Primeste bonusul »» Castigurile suplimentare vor fi adaugate in contul tau in maxim 48 de ore.ATENȚIE!

    Dacă pariul e pierzător, NetBet îți dă banii înapoi! DUBLUL MIZEI !!

  • Jucătorii trebuie să parieze bonusul obținut de patru ori (x4) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu