TU trebuie sa castigi mai mult din pariuri! Acum ai 60% in plus la profit cu biletele plasate!

fortuna

Ne asteapta un an plin de evenimente formidabile. Suplimenteaza-ti incasarile din pariuri, fata a investi in plus din propriul tau buzunar!

Fortuna vine cu o promotie speciala pentru ca tu sa castigi mai mult. Pentru fiecare bilet validat castigător cu minimum 5 evenimente din fotbal, agentia Fortuna iti sporeste castigurile cu 5%. La un bilet cu 6 evenimente, primești 10%. Și așa mai departe până la 14 evenimente si un bonus formidabil de 60%. Asta numim noi „sezon trăit din plin”!

Incepe chiar acum să colectionezi meciuri si procente castigatoare!
  • Plaseaza un pariu acumulator cu 5-14 evenimente, cu o cota minimă de 1.3 pentru fiecare selectie și poți beneficia de un bonus cuprins intre 5% si 60% din valoarea castigului. Miza minimă pe bilet trebuie sa fie de 4 lei. Doar pariurile plasate pe meciuri de fotbal se încadrează în această promoție.
  • Pentru a beneficia de bonus, toate selecțiile trebuie să fie câștigătoare. Suma maximă pe care o poți obține ca bonus este de 10.000 de lei.
  • Dacă unul dintre evenimente primește cotă 1.0, contactează Serviciul de Asistență Clienți pentru a te putea încadra la bonusul imediat inferior, la cota rămasă pe bilet.

    ATENTIE!
    Pariurile trebuie plasate cu bani reali. Nu se iau în considerare biletele plasate cu Freebet sau Sold Bonus. Pariurile la care s-a folosit opţiunea Early Cashout nu sunt luate în considerare. Pariurile de tip sistem nu se încadrează la această promoție. Nu sunt eligibile bilelete care contribuie la rulajul unui bonus. Această ofertă nu poate fi folosită în combinație cu orice altă ofertă sau promoție specială.

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu