Fanii Turului Frantei se pot bucura de un pariu fara risc de 50 RON in fiecare zi!

Iulie este luna ciclismului si implicit a Turului Frantei, iar daca te simti mereu in mijlocul actiunii sau doar iti plac peisajele, acum poti profita de competitie cu varf si indesat!


Pentru a veni in ajutorul fanilor Turului Frantei, Winmasters a pregatit un pariu gratuit fara risc pentru fiecare! Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi un pariu de 50 RON pe Turul Frantei, iar daca pariul nu este castigator Winmasters iti va returna 50 RON sub forma de pariu gratuit! Startul perfect in fiecare zi!

Cum pot miza fara risc pe etapele Turului Frantei?

alte cote


 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu