Un alt fel de pariu pe Manchester City – Tottenham: Vezi cota de 1.50 ce-ti garanteaza profitul!

west-ham-tottenham

Va fi un meci tensionat cel de sâmbătă seară din Premier League: Manchester City vs. Tottenhamul lui Mauricio Pochettino. Cei de la City sunt nerăbdători să demonstreze că au făcut progrese sub îndrumarea lui Pep Guardiola, dar mai ales, să depășească umilința din weekednul anterior, scor 0-4 la Everton.  Tottenham este acum cea mai in formă echipă din Premier League și una dintre puținele capabile să lupte de la egal la egal cu Chelsea. Spurs vine pe Etihad  hotărâtă să pună mâna pe toate cele 3 puncte.

Este o partidă care promite spectacol, iar NetBet ți-a am pregătit o ofertă pe măsură. Plasează un pariu de 80 RON pe orice selecție a acestui meci (cotă minimă 1.50) și beneficiezi de 20 RON FREEBET pentru a paria pe orice meci din semifinalele Cupei EFL din timpul săptămânii!CITY SPURS

Uite cum poți participa:

1Conectează-te la contul tău NetBet sau deschide-ți acum unul dând click aici. Nu uita la la NetBet, pachetul de bun-venit conține un BONUS de 1500 ron!

2Înscrie-te la accesând butonul din promoția Ofertă exclusivă – 20 RON Freebet de pe sport.netbet.ro

3Plasează un pariu pre-live de 80 RON (cotă minimă 1.50) cu orice selecție pe meciul Manchester City vs. Tottenham.

  • Miza din Freebet nu este inclusă în banii câștigați în cazul unui pariu câștigător. Freebetul poate fi folosit doar pentru a paria pe meciurile Semifinalelor Cupei EFL dintre 25 și 26 ianuarie, la cotă minimă 1.50.

Manchester City – Tottenham | “Cetatenii” vin dupa un 0-4 si mizeaza pe atac in derby. Pariem pe goluri

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu