Duminica aceasta, jucati-va bine cartile si castigati bilete gratuite pentru Poker!

Unibet

Anul acesta, Unibet a ridicat stacheta cu cea mai mare promotie Advent de pana acum in valoare de 850.000 RON, care include pariuri gratuite si cote speciale pentru o serie de evenimente sportive.


Acceptaţi provocarea Unibet şi puteți câştiga bilete la Poker cu oferta Advent de astăzi. Îndepliniţi câteva sarcini de Poker simple pe mobil sau tabletă şi, în schimb, vă vom plăti biletul la următorul turneu. Ştim că este incitant, dar nu uitaţi să vă păstraţi faţa de poker.

Cum se joacă

Jucaţi patru turnee Sit & Go cu un buy-in de cel puţin 2 € pe mobil sau pe tabletă (iOS sau Android) şi primiţi instantaneu un bilet de 2 € pentru Sit & Go şi un bilet de 2 € pentru un turneu.

Sarcină Ce trebuie să faceţi Recompensă
Jucaţi turnee Sit & Go pe mobil sau tabletă
Jucaţi pe mobil sau tabletă patru turnee Sit & Go cu un buy-in de cel puţin 2 €.
Turneu de 2 € +
Sit & Go de 2 €

Bucuraţi-vă de joc şi reveniţi şi mâine pentru altă promoţie minunată.


 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu