BINGO! Azi Unibet iti ofera un bilet bingo de 25 RON!

unibet
Autor: Radu MacoveiciucLeave a Comment
0 0

Anul acesta, Unibet a ridicat stacheta cu cea mai mare promotie Advent de pana acum in valoare de 850.000 RON, care include pariuri gratuite si cote speciale pentru o serie de evenimente sportive.


Urmăriţi oferta bingo fantastică de astăzi. Pariaţi 25 RON în orice cameră de bingo şi Unibet vă ofera un bilet de bingo cu aceeaşi valoare. Cine ştie? Dacă nimeriţi numerele, puteţi câştiga chiar mai mult!

Cum puteţi participa
  1. Logati-va in contul vostru. Daca nu aveti un cont, puteti crea unul aici.
  2. Pariaţi 25 RON în oricare dintre camerele de bingo, astăzi, între orele 00:00 şi 23:59
  3. Imediat ce aţi îndeplinit cerinţa de rulare, un bilet de bingo, în valoare de 25 RON, va fi creditat automat în contul dvs.
  4. Bucuraţi-vă de toate jocurile de bingo

Bucuraţi-vă de bilet şi reveniţi şi mâine pentru altă promoţie minunată.


 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 250 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu