Sarbatoarea Unibet continua! Invingeti dealerul si castigati o parte din cei 50.000 RON!

unibet advent calendar

Anul acesta, Unibet a ridicat stacheta cu cea mai mare promotie Advent de pana acum in valoare de 850.000 RON, care include pariuri gratuite si cote speciale pentru o serie de evenimente sportive.


Credeţi că îi puteţi învinge pe dealerii de blackjack? Demonstraţi-vă aptitudinile şi Unibet vă va oferi un bilet pentru extragerea cu premii în valoare de 50.000 RON. Biletele sunt nelimitate. Cu cât jucaţi mai mult, cu atât aveţi mai multe şanse de a câştiga premiul cel mare, în valoare de 5.000 RON.

Cum puteţi participa
  1. Logati-va in contul vostru. Daca nu aveti un cont, puteti crea unul aici.
  2. Optati pentru extragere pe pagina promotiei.
  3. Învingeţi dealerul în oricare dintre jocurile de blackjack din Cazinoul live.
  4. Cei 55 de câştigători vor fi notificaţi prin intermediul secţiunii „Mesajele mele” de pe site, mâine, la ora 19:00.
Premii Unibet

Valoare Premiu – Numar de premii
5.000 RON – 5
1.250 RON – 10
500 RON – 20
125 RON – 20

Succes şi reveniţi şi mâine pentru altă promoţie minunată!


 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu