Predictia ta pentru finala Champions League iti poate aduce 250.000 RON!

unibet
Autor: Radu MacoveiciucLeave a Comment
0 0

Sambata seara se joaca finala celei mai importante competitii intercluburi din Europa. Real Madrid si Liverpool se lupta pentru trofeul Champions League, dar tu poti castiga marele premiu chiar de acasa! Unibet pune la bataie 250.000 pentru cei mai inspirati dintre pariori.


Cum sa joci U-Goal la Unibet
  • In primul rand, trebuie sa iti deschizi un cont la Unibet sau sa te loghezi cu detaliile unui cont deja existent.
  • Utilizatorii vor pronostica primul marcator al meciului si minutul in care acest prim gol va fi marcat.
  • Castigatorul va fi utilizatorul care intuieste atat primul marcator, cat si minutul exact al primului gol.
Ce trebuie sa mai stie despre promotia Unibet?

Predictiile trebuie trimise pana la ora de start a finalei, sambata, la 21:45.

Predictiile pot fi modificate de cate ori doriti, pana la startul partidei.

Autogolurile nu se contabilizeaza. Daca primul gol este un autogol, urmatorul gol este considerat primul gol al meciului. Daca nu se inscriu goluri in afara autogolurilor, toate selectiile sunt considerate pierdute.

Premiile Unibet

Participantul sau participantii care intuiesc atat primul marcator cat si minutul primului gol vor primi jackpotul sau o parte egala din jackpotul de 250.000 RON.

unibet

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu