Uniboost: 10% extra la câștig când pariezi live pe fotbal și tenis!

Uniboost – Pariază și vizionează Live cele mai tari evenimente ale săptămânii în fotbal și tenis și te bucuri de câștiguri suplimentare de 10% pentru zece pariuri live diferite (cota minimă / eveniment 1.50). Astfel vei avea acces la cele mai mari cote de pe piață. 5 creșteri de profit sunt pentru fotbal live, alte 5 sunt pentru tenis live. 

La Unibet ești mereu în avantaj. Prin BetStream poți urmări și plasa pariuri direct din stream pe orice selecție live dorești. E locul ideal unde să pariezi!

Cum funcționează?

Accesează contul tău Unibet. Dacă încă nu ai un cont la Unibet, îți poți deschide imediat unul, accesând acest link special. Automat poți revendica bonusul oferite de Unibet tuturor noilor clienți: 300 RON PARIU Fără Risc + 222 Rotiri Gratuite Urmatoarele 3 zile Lucratoare + 22 RON PARIU GRATUIT .

Apoi:

  • Adaugă o selecție de pariu LIVE din fotbal sau tenis pe biletul de pariu.
  • Selectează Uniboost – creșterea de profit live de 10% direct pe tichet
  • Bucură-te de câștigurile suplimentare de până la 2.000 RON.
  • Miza maximă este de până la 100 RON.

Ai săptămânal 5 creșteri de profit LIVE pe  fotbal și alte 5 pentru tenis, în total 10. Este simplu, le găsești direct pe tichetul de joc. Asigură-te că nu ratezi șansa de a paria live pe cele mai mari cote de pe piață!

Pariază pe fotbal Pariaza pe tenis

 

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu