Uniboost: Ai +5% extra când pariezi live pe tenis

pariezi live tenis

Uniboost – Pariază și vizionează Live cele mai tari evenimente ale săptămânii în tenis și te bucuri de câștiguri suplimentare de 5% pentru cinci pariuri live diferite (cota minimă / eveniment 1.40). Astfel vei avea acces la cele mai mari cote de pe piață.

La Unibet ești mereu în avantaj. Prin BetStream poți urmări și plasa pariuri direct din stream pe orice turneu și orice punct. E game, set și meci pentru tine!

Cum funcționează?

Mai întâi trebuie să te loghezi pe contul tău Unibet. Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide pe loc unul accesand acest link. Automat poti incasa bonusul oferit de agentie: Pariu fără Risc 300 RON 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot!

  • Adaugă o selecție de pariu LIVE din tenis pe biletul de pariu.
  • Selectează Uniboost – creșterea de profit live de 5% direct pe tichet
  • Bucură-te de câștigurile suplimentare de până la 5.000 RON.
  • Miza maximă este de până la 125 RON.
  • Este simplu, așa că nu rata șansa de a-ți mări câștigurile!

Pariaza pe tenis!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu