Uniboost: Ai+10% extra când pariezi live pe fotbal și tenis

uniboost

Uniboost – Pariază și vizionează Live cele mai tari evenimente ale săptămânii în fotbal și tenis și te bucuri de câștiguri suplimentare de 10% pentru cinci pariuri live diferite (cota minimă / eveniment 1.50). Astfel vei avea acces la cele mai mari cote de pe piață. 5 creșteri de profit sunt pentru fotbal live, alte 5 sunt pentru tenis live.

La Unibet ești mereu în avantaj. Prin BetStream poți urmări și plasa pariuri direct din stream pe orice selecție live dorești. E locul ideal unde să pariezi!

Ce am de făcut?

Mai întâi trebuie să te loghezi pe contul tău Unibet. Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide pe loc unul accesand acest link. Automat poti incasa bonusul oferit de agentie: Pariu fără Risc 300 RON 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot!

Cum funcționează?
  • Adaugă o selecție de pariu LIVE din fotbal sau tenis pe biletul de pariu.
  • Selectează Uniboost – creșterea de profit live de 10% direct pe tichet
  • Bucură-te de câștigurile suplimentare de până la 2.000 RON.
  • Miza maximă este de până la 100 RON.
  • Ai săptămânal 5 creșteri de profit LIVE pe  fotbal și alte 5 pentru tenis, în total 10
  • Este simplu, le găsești direct pe tichetul de joc. Asigură-te că nu ratezi șansa de a paria live pe cele mai mari cote de pe piață!

Pariază pe fotbal

Pariază pe tenis

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu