Urmeaza Malta: Pariaza pe victoria Romaniei la cota 30!

romania malta
Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Dupa esecul in fata Spaniei, ”tricolorii” trebuei sa se regrupeze rapid. Duminica, la Ploiesti, Romania va juca in compania Maltei, nationala de care au dispus in deplasare cu scorul de 4-0. Cota pentru un nou succes al Romaniei, in fata maltezilor, a fost majorata de Betfair, de la 1.05, la 30.00! Pe aceasta cota pot paria doar noii clienti ai agentiei Betfair.

Cum pot profita de promotie?

Poţi lua parte la promoţie, doar daca ai accesat aceasta pagina si te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNME . Doar astfel poti beneficia de oferta!

Dupa ce te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNME plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Romania – Malta si alege pariul pe victoria Romaniei.

Bonusul este valid timp de 30 de zile de la data credităriiTrebuie sa rulezi bonusul doar o singura dată, la o cota de 1.20 sau mai mare,  înainte ca el să fie transferat în portofelul principal. Dupa indeplinirea condițiilor de rulaj, profitul este al tau!

Pariaza 1 solist in Romania – Malta la COTA 30!

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu