US Open îți aduce până la 3 freebet-uri de 20 RON pe zi!

US Open

În intervalul 30 august 2022 – 11 septembrie 2022 utilizatorii Winmasters sunt răsfățați cu ocazia ultimului turneu de Grand Slam din 2022, US Open! Acum oricine poate primi până la 3 pariuri gratuite pe zi, în valoare de 20 RON fiecare!

Cum pot obtine pana la 3 pariuri gratuite pe zi?

  1. Deschide-ți un cont la Winmasters utilizând acest link special
  2. Opteaza pentru promotie
  3. Pariaza pre-meci minim 50 RON pe orice meci de la US Open la o cota de min. 1.60

Oferta este disponibilă de 3 ori pe zi pentru fiecare utilizator. În total, se pot revendica 3 pariuri gratuite cu valoare totală de 60 RON!

De retinut:

  1. Pariul gratuit este disponibil pentru pariere pe orice meci de tenis si este valabil timp de 2 zile de la creditarea in contul jucatorilor.
  2. Valoarea pariului gratuit este de 20 RON
  3. Cotă minimă: 1.01
  4. Dacă pariul este câștigător, vei primi în balanța cash câștigurile nete (câștig total – miză).
  5. Câștigul provenit din acest pariu gratuit este de până la 200 RON; câștigurile care depășesc această valoare vor fi deduse.

Deschide-ti cont!


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 800 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu