SuperOfertă marca Betano: Câștigă un voucher de 20.000 de lei pentru vacanța de Crăciun!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Betano îți oferă șansa de a-ți petrece Crăciunul într-o locație de vis pe care să o alegi chiar tu! A început concursul „Excursie de Crăciun” și poți câștiga, prin tragere la sorți, un voucher de călătorie în valoare de 20.000 de lei!

Toamna și la începutul iernii se numără premiile mari pe Betano. Fie că vorbim despre pariuri sportive online, cazinou sau sporturi virtuale, fiecare 200 de lei depuși și jucați pe Betano îți aduc o șansă în plus pentru marele premiu de 20.000 de lei. Pentru fiecare 200 de lei depuși și mizați pe oricare dintre platformele Betano, vei primi un tichet pentru tragerea la sorți care va avea loc pe 2 decembrie. Mai multe tichete înseamnă, automat, mai multe șanse de câștig!

Iar voucherul de vacanță de 20.000 de lei nu e singurul premiu. Pentru că, nu e așa, marele câștigător nu trebuie să ia totul! Avem pentru tine și zece vouchere de cumpărături în valoare de 12.000 de lei, dar și Rotiri Gratuite pentru primii 500 de câștigători, în valoare totală de 18.000 de lei.

Ce trebuie sa fac pentru a participa la promotie?

Esti la doar 2 pasi de sansa castigarii unei super vacante sau a premiilor puse de Betano la bataie.

Castiga Excursia de Craciun!


 

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu