Varianta de profit in cota 7: Vezi cum pariem pe Viitorul – Voluntari. Riscuri medii-scazute!

In Supercupa programata duminica seara, de la ora 21:00, la Botosani, favorita la victorie este detinatoarea titlului. Viitorul tinteste un start lansat, care sa-i asigure moralul excelent necesar inaintea debutului in sezonul 2017/2018 de Liga 1, dar si a startului intr-o stagiune europeana, de aceasta data, de Champions League. In speranta unui parcurs cat mai lung pe plan european, formatia lui Giga Hagi nu s-a despartit  de niciun jucator esential, dimpotriva. Viitorul si-a consolidat lotul, intarindu-se cu doi fosti internationali, Ov. Herea si  M. Constantin. 

Cota 7 pe succesul Viitorului!

Este clar ca nici FC Voluntari, formatie ce mizeaza pe acelasi nucleu din stagiunea anterioara, nu va fi doar un sparring-partner pentru Viitorul. Totusi, atuurile sunt de partea campioanei en-titre. Mai mult, acum si pariorii un argument foarte greu pentru a miza pe un succes in 90 de minute repurtat de constanteni in Supercupa. Este vorba de cota de 7.00 oferita de Betfair tuturor noilor clienti ce vor paria pe varianta amintita.

Viitorul Contanta – FC Voluntari
Victorie Viitorul – Cota normala » 1.70
Victorie Viitorul – Cota oferita de Betfair noilor clienti » 7.00

  1. Poţi lua parte în această promoţie doar dacă te-ai înregistrat folosind codul promotional ZFBN25
  2. Plasezi un pariu pe Viitorul. Maxim 50 RON se califică pentru această promoţie. Cota specială este disponibilă doar pentru primul pariu plasat.
  3. Dacă pariul este câştigător miza pariului iniţial va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus.
  4. Poţi să foloseşti bonusul pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Îl poţi folosi pe o singură selecţie sau pe un bilet cu mai multe selecţii
  5. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.
  6. Contul trebuie sa fie înregistrat în România
  7. Nu poţi lua parte dacă în acest moment ai sau ai avut un alt cont Betfair
  8. Poţi participa cu un singur cont. În cazul în care ai folosit mai mult de un cont pentru a participa în această promoţie ne rezervăm dreptul de a anula orice câştiguri pe contul duplicat.

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu