Vezi cat de simplu poti incasa un Freebet de 50 lei pe tenis!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

NetBet vine cu o promotie speciala pentru toti iubitorii tenisului. Castiga săptămânal UN FREEBET DE 50 RON când plasezi un pariu bilet cu minim 3 selecții!

Cele mai tari meciuri de tenis pot fi văzute la NetBet TV, iar NetBet îți ofera în fiecare săptămână 50 RON FREEBET dacă iei parte la competiție!

Plasează un bilet combo PRE-LIVE cu minim 3 selecții în valoare de cel puțin 100 RON și cu o cotă minimă de 1.5/ fiecare selecție pe meciuri de tenis la alegere!
Indiferent de rezultatul biletului plasat, NetBet te răsplătește cu un cadou special, sub forma a 50 RON FREEBET pe care îl poți juca pe un bilet LIVE cu o singură selecție în 24 de ore de la creditare.

Pentru a profita de această ofertă, urmează cei trei pași simpli de mai jos:

1 Intră în contul tău NetBet. Daca inca nu ai un cont la NetBet, deschide-ti acum unul de pe acest link special. Automat beneficiezi si de pariul fara risc de 500 lei oferit de NetBet tuturor noilor clienti.

2 Plasează un pariu bilet cu miza minim 100 RON cu cel puțin 3 selecții pe partidele de tenis și primești FREEBET 50 RON! Cota minima a fiecarui eveniment de pe bilet trebuie sa fie 1.50. 

3 FREEBET-ul va putea fi plasat doar LIVE pe un meci de tenis în 24 de ore de la creditarea acestuia.

Notă: Pentru a participa la promoție înscrierea nu este necesară. Jucătorii trebuie să acceseze butonul ”Accept” din fereastra pop-up ce va apărea după ce biletul este finalizat și pariurile sunt stabilite.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu