Vezi cum poti scoate profit special din meciurile europene » O sansa unica te asteapta!

Începe o săptămână de foc pentru marile competiții europene. Turul secund din Champions League vine cu meciuri in care vor fi  angrenate o multime de formatii de traditie ale Europei, iar in Liga Europa vom avea emotii pentru Astra.  NetBet ți-a pregătit o promoție mai diferită pentru aceste intreceri, indiferent dacă preferi pariurile LIVE sau PRE-LIVE.

Tot ce trebuie să faci e să plasezi pariuri PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) la NetBet pe bilet simplu cu o singură selecție de minim 50 RON pe meciurile din calificările Champions League și Europa League (11/07 – 13/07). Pentru pariurile tale necâștigătoare, NetBet îți rambursează mizele plasate în limita unei valori cumulate de 400 RON, sub formă de bonus pe platforma NetBet Cazino.

400c

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:
1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ți un cont acum dând click aici. Nu uita: NetBet te intâmpină cu cel mai mare Bonus de Bun Venit din România: 1500 ron gratuiți pentru pariurile tale.

2 Participă accesând butonul înscriere din promoția 400RON CASHBACK CAZINO

1Pariază PRE-LIVE (1X2) sau LIVE (orice selecție) pe meciurile din calificările Champions League și Europa League, iar dacă pariul e necâștigător, NetBet îți dăm toți banii înapoi în limita a 400 RON.

Termeni şi Condiţii

  • Toate pariurile pre-live sau live (orice selecție) în valoare de minim 50 RON pe bilet simplu cu o singură selecție pe calificările Champions League și Europa League (11/07 – 13/07) sunt eligibile pentru cashback.
  • Promoția oferă 100% cashback, în limita unei valori cumulate de 400 RON, sub formă de bonus dacă biletele plasate sunt necâștigătoare.
  • Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile pentru cashback.
  • Pentru a primi bonusul, jucătorii trebuie să dea click pe butonul de înscriere înainte de 13/07, 23:59 GMT. În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, bonusul nu va fi creditat.
  • Bonusul va fi creditat în contul de NetBet Cazino în decursul a 72 de ore de la încheierea ultimei partide.
  • Sumele bonus vor fi disponibile timp de 30 de zile și trebuie să fie rulate de 40 ori.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu