Viitorul – FCSB: Victoria oaspetilor are acum COTA 60!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
6 1

FCSB continua batalia pentru titlu, iar orice pas gresit ii poate fi fatal. Pariaza pe succesul gruparii ”ros-albastre”, la Viitorul, meci programat pe data de 21 aprilie. Pentru acest pariu agentia Betfair iti ofera o cota marita de 60.00, in loc de 1.95 cat este in mod normal. Cota este disponbila doar noilor clienti care si-au deschis cont la Betfair utilizand acest link special. 

Urmareste live desfasurarea partidei pe LiveScore Pariuri1x2.ro.

Cum pot beneficia de cota marita pe Viitorul – FCSB ?

  1. Poţi lua parte in aceasta promoţie, doar dacă ai accesat ACEASTA PAGINA si te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNJO. Doar astfel poti beneficia de oferta!
  2. Dupa ce te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNJO plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei VIITORUL v FCSB si alege sa castige oaspetii (2 solist). 
  3. Miza maxima acceptata in promotie este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul doar o singura dată, la o cota de 1.20 sau mai mare,  înainte ca el să fie transferat în portofelul principal. Dupa indeplinirea condițiilor de rulaj, profitul este al tau! 
Profita ACUM: Deschide-ti cont la Betfair si pariaza pe victoria FCSB la Viitorul: In loc de 1.15, ai COTA 60!

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu