Villarreal – Barcelona: Castigi de 6 ori miza daca pariezi astfel pe Messi & co.!

Dupa succesul la pas cu Sporting Lisabona, FC Barcelona este pregatita sa bifeze un nou succes, al 12-lea in 15 etape de La Liga. Duminica seara, adversara ii va fi Villarreal, formatie fara victorie in fata catalinilor din anul 2008. Pariaza pe Barcelona la cota 6.00 oferita de Betfair tuturor noilor clienti!

Detaliile ofertei – Barcelona castiga la Villarreal: Cota 6.00 la Betfair

2. Pariaza: Plasaza un pariu pe victorie FC Barcelona la Villarreal (10/12/2017). Maxim 25 RON se califică pentru această promoţie. Cota specială este valabilă doar pentru noii clienti Betfair care se inscriu conform acestor indicatii si pentru primul pariu plasat. Miza maximă care se califică este de  50 RON. Poti sa plasezi o miză mai mare, dar doar 25 RON vor fi luati în considerare pentru cota mărită

3. Câştigă: Dacă pariul tău este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus. Acest bonus trebuie rulat doar o data, la o cota de 1.20 sau mai mare. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.

Pot să iau parte?
  1. Poţi lua parte în această promoţie doar dacă te-ai înregistrat folosind codul promotional ZFBN93
  2. Plasezi un pariu pe BARCELONA. Maxim 50 RON se califică pentru această promoţie. Cota specială este disponibilă doar pentru primul pariu plasat.
  3. Dacă pariul este câştigător miza pariului iniţial va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat o dată. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.
  4. Contul trebuie sa fie înregistrat în România
  5. Nu poţi lua parte dacă în acest moment ai sau ai avut un alt cont Betfair
  6. Poţi participa cu un singur cont. În cazul în care ai folosit mai mult de un cont pentru a participa în această promoţie ne rezervăm dreptul de a anula orice câştiguri pe contul duplicat.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu