Vine primul decisiv: Pariaza la cota 70 pe victoria Romaniei cu Norvegia!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

”Tricolorii” si-au respectat blazonul in Insulele Feroe si intra montati, cu un moral excelent, in duelul cu Norvegia de marti seara. Pentru acest meci capital in ceea ce priveste mentinerea in cursa calificarii, agentia Betfair vine cu o promotie speciala. Aceasta casa de pariuri a majorat pentru toti noii sai clienti cota unei victorii a nationalei noastre, de la 2.40, la 70.00!

Urmareste live desfasurarea partidei pe LiveScore Pariuri1x2.ro.

Cum pariezi la cota 70 pe victoria Romania, in meciul cu Norvegia

In doar cativa pasi simpli ai posibilitatea de a miza la cota 70 pe 1 solist in confruntarea Romania – Norvegia, programata marti, 15 octombie, incepand cu ora 21:40.

  1. Poţi lua parte la promoţie, doar dacă ai accesat aceasta pagina si te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNMS. Doar astfel poti beneficia de oferta!
  2. Dupa ce te-ai inregistrat folosind codul promotiona ZFBNMS plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Romania – Norvegia si alege pariul pe victoria Romaniei.
  3. Miza maxima acceptata in promotie este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Bonusul este valid timp de 30 de zile de la data credităriiTrebuie sa rulezi bonusul doar o singura dată, la o cota de 1.20 sau mai mare,  înainte ca el să fie transferat în portofelul principal. Dupa indeplinirea condițiilor de rulaj, profitul este al tau!

Pariaza pe victoria Romaniei la cota 70!

Agentia Betfair ofera cota 70 pentru victoria Romaniei, cu Norvegia

Agentia Betfair ofera cota 70 pentru victoria Romaniei, cu Norvegia

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu