Vip De SuperMondial: Câștigă o experiență VIP la turneul final + 2022 pariuri gratuite!

Vip De SuperMondial

Superbet a decis să nu mai aștepte până la iarnă și dă startul SuperMondialului chiar acum! Ca întotdeauna, vara. Și nu oricum, ci cu o SuperProvocare, la care ai 2022 de motive să iei parte.

Urmează pașii simpli de mai jos pentru șansa de a câștiga o experiență VIP la SuperMondial pentru două persoane sau unul dintre cele 2022 de Pariuri Gratuite, prin tragere la sorți:

Cum pot fi Vip De SuperMondial?

Loghează-te pe contul tău Superbet. Dacă încă nu ai un cont la Superbet îți poți deschide chiar acum unul utilizând acest link special. Astfel poți beneficia și de bonusul de 500 lei oferit de agenție tuturor noilor utilizatori!

  • Accesează promoția Vip De SuperMondial de aici sau de pe butonul de mai jos.
  • Plasează, în intervalul 6-30 iunie, cel puțin un bilet cu miză de cel puțin 50 de lei bani reali și cotă totală minimă de 2.50, care să conțină cel puțin 2 evenimente;
  • Așteaptă validarea biletului;
  • Câștigi o șansă la marea extragere, pentru fiecare bilet eligibil. SuperPont: dacă plasezi zilnic cel puțin un bilet cu miză de cel puțin 50 de lei bani reali și cotă totală minimă de 2.50, care să conțină cel puțin 2 evenimente, între 6-30 iunie, Superbet îți dublează numărul de șanse adunate!

Fii VIP de SuperMondial!

Premii:
EXTRAGERE
Loc Nr. Premii Premiu
1 1
Experiență VIP pentru două persoane la SuperMondial
2-3 2
1.000 RON Pariu Gratuit
4-23 20
500 RON Pariu Gratuit
24-2023 2.000
100 RON Pariu Gratuit
Ce include experiența VIP?
  • Experiența VIP include bilete de avion dus-întors în Qatar, cazare și acces la eveniment.
  • Câștigătorul va fi contactat de către Superbet în cel mult 15 zile de la tragerea la sorți și va primi toate detaliile cu privire la premiu.

 

Daca esti nou la Superbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Superbet


Lasa un comentariu