Voluntari – CFR Cluj: Pariul 2 solist are cota 10!

Campioana CFR Cluj se va deplasa, in runda cu numarul a Ligii 1, pe terenul ultimei clasate, FC Voluntari. Pariaza 2 solist in disputa programata duminica, 12 august, de la ora 18:00. La Sportingbet varianta primeste cota 10!

Cum pot paria pe cota de 10?
  1. Această oferta este valabilă doar pentru jucătorii noi care și-au deschis un cont folosind pagina specială a promoției – CLICK AICI!
  2. Fa o depunere de cel putin 40 de lei in contul tau Sportingbet
  3. Plaseaza un pariu simplu 2 solist inainte de startul meciului FC Voluntari – CFR Cluj. Pariul trebuie plasat la cota normală disponibilă în oferta de pariuri.
  4. Dacă pariul va fi câștigător, vei primi în cont câștigurile obținute din cota normală sub formă de bani cash, iar diferența până la cota de 10 va fi creditată în cont sub formă de FreeBet, imediat după încheierea meciului și soluționarea pariului.
  5. Miza maximă acceptată este de 20 RON sau echivalentul în valută conform ratei interne de schimb valutar. Dacă vei plasa un pariu mai mare de 20 RON, doar 20 RON vor fi luați în considerare pentru cota mărită.
  6. FreeBetul va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig vei primi in cont profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali, fără condiții de pariere.

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu