Voluntari – Chiajna: Ai un pariu gratuit pentru derby-ul ilfovean

Ambele formatii sunt in revenire de forma. FC Voluntari a cucerit 7 puncte in ultimele 3 partide, cu o remiza la Craiova in runda anterioara. Concordia vine dupa 3 victorii in precendentele 4 etape, ultima la Dinamo. Care va fi rezultatul meciului Voluntari – Craiova? Pariaza la winmasters si ia-ti pariul gratuit LIVE pentru acest meci!

Cum primesți pariul gratuit winmasters: 

  1. Depune minim 50 RON, utilizând codul aferent acestui eveniment: LIGA13094. Click aici!
  2. Plasează un pariu simplu pre-meci pe evenimentul VOLUNTARI – CONCORDIA CHIAJNApentru care ai efectuat depunerea cu codul aferent( miză minimă 50 RON, cotă min 1.75)
  3. Primești 15 RON pariu gratuit LIVE pe care îl poți folosi în timpul evenimentului.

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 800 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu