Vrei 500 de lei in cont? Castiga-i GRATUIT, ACUM!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
2 0

Pariaza la Betfair si castiga bonusuri de pana la 500 ron! Plasează 5 pariuri de minim 50 RON la Betfair, iar agentia iti ofera un bonus de 100 RON. Poți beneficia de această ofertă de maxim 5 ori, ceea ce totalizeaza un bonus final de pana la 500 ron!

CASTIGA BONUSURI DE PÂNĂ LA 500 RON (100€)
Ce trebuie să fac?
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), pe Sportsbook, fiecare la cota minimă de 1.50. Pariurile plasate pe aceeași selecție sau piață nu se califică pentru această promoție.
Ce pot castiga?
  • După soluționarea celor 5 pariuri care se califică, vei primi un bonus de 100 RON (sau 20€).
  • Poți beneficia de această ofertă de maxim 5 ori. Bonusul maxim disponibil este de 500 RON (sau 100€).
  • Bonusurile vor fi acordate în termen de 24 de ore după îndeplinirea cerinței care se califică.
Atentie!
  • Clienții au 7 zile la dispoziție pentru completa fiecare etapă a promoției (5 pariuri simple de minim 50 RON). Dacă în termen de 7 zile nu se îndeplinesc toate condițiile de calificare, vei fi automat transferat la pasul următor fără primirea bonusului aferent pentru etapa precedentă. Vei fi transferat la următoarea etapă (de la prima etapă la a doua) doar dacă cele 5 pariuri care se califică au fost soluționate. Exemplu: Dacă plasați 5 pariuri care se califică în prima etapă, aveți nevoie de toate cele 5 pariuri să fie rezoluționate pentru a primi bonusul și a fi transferat la următoarea etapă.

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu